Beste Leden

Dinsdag, 1 januari 2019

Uw bestuur kijkt terug op een actief 2018.
De wedstrijden zijn redelijk goed verlopen, mede dankzij uw advies gaat het in 2019 nog beter en hopen op een nog hogere opkomst!
Het vis reglement en boothouders reglement zijn aangepast.
We hebben een nieuwe opslag container en ook de werf is flink gesnoeid en opgeruimd.
De website wordt telkens bijgewerkt met nu ook de mogelijkheid om Online de Vispas aan te vragen maar ook op te zeggen,
ook kan de jeugd nu eenvoudig een vergunning aanvragen.
Voor 2019 gaan wij als bestuur ons weer voor u inzetten met de bekende wedstrijden zoals de Paas / Onderlinge en Herfstwedstrijden .
Maar ook gaan we proberen de jeugd aan de waterkant te krijgen!
We beginnen ons nieuwe vis seizoen met onze Jaarvergadering op woensdag 27 maart waarbij u bij deze bent uitgenodigd!

Wij als bestuur staan open voor uw : advies, commentaar, hulp als vrijwilliger of bestuurslid of wat dan ook!
Laat van u horen, nu of tijdens de Ledenvergadering ……..

Een gezond en visrijk 2019!

Uw bestuur.