Welkom

Op deze site willen we u informeren over diverse activiteiten welke door onze vereniging worden georganiseerd voor zowel jeugd & senioren.

Het doorgeven van wedstrijden / uitslagen en verdere info voor leden en ( nog ) niet leden, kortom iedereen is welkom.

Sinds 1 augustus 2014 is het ook mogelijk de vis pas online aan te schaffen via onze website op de pagina info & vergunningen is de vis pas module van de Sportvisserij Nederland geplaatst

Op onze welkomst pagina willen we ook bijzondere vangsten vermelden welke tijdens onze wedstrijden worden gevangen.

De Hengelsportvereniging De Oude IJssel is opgericht 21-01-1934 en is uitgegroeid tot een van de grootste verenigingen van Gaanderen.

De onderlinge wedstrijden zijn voor onze leden een goede manier om de sociale contacten te onderhouden met hun medeleden en hun ervaringen tijdens de wedstrijden opgedaan door te geven.